Beschrijving

Op zoek naar een kant en klare, energiezuinige tussenwoning, voorzien van zonnepanelen? Dan is dit de woning voor u! 

Deze tussenwoning beschikt over een ruim uitgebouwde woonkamer, open inbouwkeuken, 4 ruime slaapkamers en is in 2019 volledig voorzien van aluminium en kunststof kozijnen HR++. En dat is nog lang niet alles. Het huis heeft een zonnige tuin met vrije uitkijk op het park en beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen. 
De woning is in 2018 voorzien van nieuw voegwerk. De tuin is onder architectuur in 2018 opnieuw aangelegd. De dakpannen zijn recent schoongemaakt en opnieuw geïmpregneerd. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 164 m² en het huis heeft een woonoppervlakte van 119 m².

INDELING 
Begane grond: Hal, bergkast, meterkast, zwevend toilet met een hoekfonteintje, ruime uitgebouwde woonkamer van 33 m² en een aluminium schuifpui. Open L-vormige inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. 

1e Verdieping: Overloop met een bergkast en toegang tot de 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Dit is een nette, geheel betegelde badkamer met recent gemaakte inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel.

2e Verdieping: Overloop met een bergkast en de cv-, was- en bergruimte. Ruime 4e slaapkamer met Velux dakraam en dakkapel. 

Tuin: Royale, zonnige, recent aangelegde tuin met achterom. De tuin is gelegen op het noordwesten. 

Locatie: De Laar is een geliefde en kindvriendelijke wijk gelegen in Arnhem-Zuid. Het betreft een speels opgezette jaren ’80 wijk waarbij geen straat parallel loopt aan de volgende. De wijk is geliefd bij jonge gezinnen, mede vanwege het kindvriendelijke karakter. Op loopafstand is er o.a. een speeltuin, een kinderboerderij en een basisschool. In de wijk is tevens een kleinschalig winkelcentrum met supermarkt gevestigd. Ook het grotere en overdekte winkelcentrum Kronenburg is op de fiets bereikbaar alsmede het stadscentrum (Arnhem-Noord) en treinstation Arnhem-Zuid. Snelweg A325 tussen Arnhem en Nijmegen is binnen 1 autominuut te bereiken. 

Sterke punten:
•	Gelegen aan een rustige straat
•	Parkeren op eigen terrein
•	Lage energiekosten
•	Fraai recent aangelegde zonnige tuin
•	Vrij uitzicht op park
•	Achterom makkelijk bereikbaar
•	Zonnepanelen
•	Voegwerk recent vernieuwd
•	Dakpannen schoon en opnieuw geïmpregneerd
•	Aluminium en kunststof kozijnen HR++ in 2018 vervangen
•	Onlangs vernieuwde kunststof voordeur


DISCLAIMER Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken